Elixír Patika - Csolnoky Ferenc Kórház Gyógyszertár Veszprém
8200 Veszprém, Kórház u. 1.
Tel.: 88-556-400/6562
SZOLGÁLTATÁSAINK


„Salus aegroti suprema lex esto“, azaz „A beteg üdve a legfőbb törvény“ a mottója a veszprémi kórháznak és az Elixír Patikának. Ezt tartják szem előtt a munkatársaink is: a gyógyszerész doktori címmel rendelkező szakgyógyszerészeink és a szakképesítéssel rendelkező szakasszisztenseink.


Az Elixír Patikában a következő szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek:


  • Gyógyszereket és egészségügyi cikkeket kínálunk nagy választékban, vényre illetve vény nélkül.

  • Szakszerű tájékoztatást adunk a megvásárolt készítményekről. Gyógyszerészeink naprakész kórházi-gyógyszerészi tapasztalattal rendelkeznek, így a felvilágosítás, amit a betegeknek adnak, rendkívül megbízható.

  • 2010-ben egy modern számítógépes rendszert helyeztünk el a pult előtt, hogy könnyítsük a vásárlók tájékozódását. A rendszer könnyen kezelhető, és hasznos azoknak, akik inkább egyedül szeretnek informálódni. Elolvashatják a képernyőn a TB által nem támogatott gyógyszerek, egyéb cikkek útmutatóit, és rákereshetnek adott betegségekre, tünetekre.

  • Helyben is készítünk különféle termékeket: magisztrális gyógyszereket, produktumokat és kozmetikumokat. Ezek szintén megvásárolhatók, illetve rendelhetők nálunk.

  • Átvesszük a lejárt szavatosságú gyógyszereket, hogy a készítmények megsemmisítése megfelelő legyen, és ne károsíthassák a környezetet.

  • Egyedi, speciális cikkeket is megrendelünk a vásárlóinknak, miután telefonon vagy személyesen kérték őket. Több gyógyszerkereskedővel és beszállító partnerrel is kapcsolatban vagyunk, és ismerjük a kórházi osztályokon használt termékeket.

  • Kérésre házi patikát is összeállítunk, szülés utáni babacsomagot készítünk, úti gyógyszereket ajánlunk.Fizetni háromféle módon tud nálunk: készpénzzel, bankkártyával és egészségpénztári kártyával (Patika Egészségpénztár, Új Pillér Egészségpénztár, Herend Egészségpénztár, Prémium Egészségpénztár, K&H Egészségpénztár, MKB Egészségpénztár, OTP Egészségpénztár kártyával).Szolgáltatásaink:

Bankkártyás fizetési lehetőség

Egészségkártya elfogadás:
-
Herendi Porcelánmanufaktúra Rt. Egészségpénztára
-
Honvéd Egészségpénztár
-
Medicina Egészségpénztár
-
MKB Egészségpénztár
-
OTP Országos Egészségpénztár
-
Patika Egészségpénztár
-
Új Pillér Egészségpénztár

Eddigi látogatók száma:
3